Palvelut Periaatteet Tilaa Yhteystiedot Uutiset Referenssit Palaute

Vihreät Sivut -palvelun palvelinlaitteistot ja toimitilat käyttävät ainoastaan uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua energiaa. Tämän seurauksena sivustojen ja sähköpostien ylläpitopalvelu saadaan aidosti hiilineutraaliksi.

Palvelinsalin toiminnassa on kiinnitetty erityisesti huomiota energiatehokkuuteen. Konesalin energiatehokkuutta mittaava PUE-arvo (Power Usage Efectiveness) on saatu erinomaiseen arvoon 1,2 muun muassa viileää ulkoilmaa hyödyntävän vapaajäähdytyksen avulla.

Yrityksessä ei ole eikä tule olemaan työsuhdeautoja. Suurin osa työntekijöistä kulkee töihin julkisilla liikennevälineillä, pyörällä tai jalan.

Palvelinlaitteistot sijaitsevat keskeisellä paikalla Etelä-Suomessa, minkä seurauksena kiireisetkään huoltotoimenpiteet eivät aiheuta henkilöstölle suurta liikkumisen tarvetta.

Ei viherpesua. Halunamme on tutkia ja luoda aidosti ympäristöystävällistä yritystoimintaa sekä osoittaa että ympäristöystävällinen yritystoiminta on paitsi mahdollista, myös kannattavaa.

Vihreät Sivut noudattaa jatkuvan parantamisen periaatetta. Tämä tarkoittaa sitä, että emme tyydy ilmasto- ja ympäristöystävällisyydessä saavuttamaamme tilanteeseen, vaan jatkuvasti tutkimme ja otamme käyttöön uusia, energiaa ja ympäristöä säästäviä toimintatapoja ja keinoja.


copyright 2011- vihreät sivut : www.vihreatsivut.net : eläintarhantie 18, 00530 helsinki