Palvelut Periaatteet Tilaa Yhteystiedot Uutiset Referenssit Palaute

vaihdavirtaa.jpg Vaihda virtaa -kampanjan tarkoituksena on antaa sinulle mahdollisuus vaihtaa sähköön, joka on tuotettu uusiutuvilla energianlähteillä. Ilmastonmuutos on yksi maailman vakavimpia ympäristöuhkia. Mikäli lämpenemistä ei onnistuta hillitsemään, on sillä ennustettu olevan lukemattomia seurauksia äärimmäisten sääilmiöiden yleistymisestä ravinnontuotannon varmuuden ja veden riittävyyden heikentymiseen sekä tartuntatautien leviämiseen.

http://www.vaihdavirtaa.net/

ilmasto_org.jpgIlmasto.org on tietopaketti ilmastonmuutoksesta. Sivusto kokoaa yhteen ajankohtaista ja luotettavaa tietoa vakavimmasta ihmiskunnan koskaan kohtaamasta ympäristöuhasta. Sivuston tekemistä ja kehittämistä ovat tukeneet ympäristöministeriö ja ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyöosasto.

http://ilmasto.org/

Huili on Suomen ensimmäinen ja ainoa ekologinen aikakauslehti. Ekologisen elämäntavan lisäksi Huili käsittelee kulttuuria, matkoja, ajankäyttöä ja uusia ilmiöitä. 2010-luvulla ekologinen elämä ole kompromissien tekemistä hampaat irvessä, vaan mahtavaa elämänlaatua: aikaa, kestäviä arvoja, uusia ideoita ja kauneutta. Huili osoittaa, että ympäristöstä välittämällä saa enemmän: enemmän ideoita, enemmän aikaa ja maksimaalista elämänlaatua kaikille. Samalla Huili haastaa lifestylelehtien perinteen siitä, että piristystä syksyyn tai ylellisyyttä arkeen pitäisi aina ostaa.

http://www.huililehti.fi/

repack_logo_ref.gifRePack on uudelleenkäytettävä pakkaus- ja palautusjärjestelmä. Euroopan unionin keskivertokansalainen tuottaa noin 160 kiloa pakkausjätettä. Kertakäyttöpakkauksen hiilijalanjäljestä kaksi kolmasosaa aiheutuu pakkausten valmistamisesta ja yksi kolmasosa sen käytöstä sekä hävittämisestä. RePack on keino vähentää merkittävästi pakkausten hiilijalanjälkeä sekä pakkausjätettä.

http://www.originalrepack.com/


copyright 2011- vihreät sivut : www.vihreatsivut.net : eläintarhantie 18, 00530 helsinki